Ik hoop dat het niet gebeurd maar het kan zijn dat je product tegenvalt of er is een andere reden dat je van de koop afziet. Volgens de wet mag je het product binnen 14 dagen, in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin je het ontvangen hebt, retour sturen of ruilen. Geen probleem,

Uitzonderingen hier op:

  • Het ruilen of retourneren van producten die speciaal voor jou gemaakt zijn is niet mogelijk. Ik versta hier onder: producten waar een naam en/of andere persoonlijke gegevens op staan. Producten die speciaal in een door jou gewenste kleur, vorm of object gemaakt zijn maar wat een algemene tekst of afbeelding betreft mogen wel geruild of teruggestuurd worden.  Wanneer je iets besteld wat persoonlijk voor jou gemaakt wordt krijg je altijd een digitale proef, vaak een screenshot, van hoe het product eruit komt te zien. Wanneer je deze goedkeurt wordt het product voor je gemaakt en kan er dus niet meer geruild of geretourneerd worden. Op mijn beurt zorg ik er natuurlijk voor dat ik na goedkeuring geen wijzigingen meer in het ontwerp aanbreng.

Om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen heb ik een paar 'spelregels' opgesteld. Belangrijk is dat voor elke ruiling, retour, klacht eerst contact met mij wordt opgenomen via info@nathcreates.nl 

  • Retour: Binnen 14 dagen na ontvangstdatum van je bestelling meld je de retour via de mail aan mij. Ik geef je dan de adresgegevens door en je hebt dan wederom 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De verzendkosten voor het retour sturen van een product zijn voor jou. Dit mag eventueel via brievenbuspost maar dan ook op jouw eigen verantwoordelijkheid. Wanneer ik het product ontvangen heb zal ik zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de zending naar jou toe vergoeden. Je krijgt je geld dus gewoon terug.
  • Ruilen: Dezelfde stappen als bij een retour zijn van toepassing met als aanvulling dat de verzendkosten voor het nieuwe product voor mijn rekening komen. De kosten voor het retour sturen van het andere product komen wel voor jouw rekening.
  • Klacht: Heb je een klacht over je product neem dan contact met me op. We komen er vast wel uit samen. Heb je een heel ander product geleverd gekregen dan je had besteld (bijvoorbeeld verkeerde print, verkeerde kleur) dan mag je het uiteraard op mijn kosten retour zenden. Het nieuwe product zend ik dan ook gratis naar je toe zodat je uiteindelijk je product en 1x verzendkosten betaald. 

Wanneer je wenst mag je gebruik maken van het formulier herroepingsrecht, deze kan ik naar je toe zenden op jouw verzoek. Ik stel dit echter niet verplicht voor een retour, een schriftelijke melding naar info@nathcreates.nl is dat wel.

© 2016 - 2022 Nath creates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel