Hai!

Wat leuk dat je mijn webwinkel komt bezoeken. Als je dit leest ben je dus nieuwsgierig geworden naar wie ik ben! Leuk!

Ik ben Nathalie maar dat wist je denk ik al. Ik ben getrouwd, woon in het prachtige oosten van het land (Hardenberg) en ben naast ambulant begeleider ook nog moeder van 2 kids (2010 en 2013). Ik ben graag creatief bezig en beland zo telkens van de ene in de andere hobby. Van taarten maken via scrapbooken naar sieraden maken. Toen de kinderen werden geboren merkte ik dat ik steeds meer ging maken voor mijn eigen kinderen. Van kleding tot leuke spulletjes op de kinderkamer.

En toen kwam het: de dag dat mijn kinderen naar de peuterspeelzaal en basisschool gingen: trakteren! Ik merkte dat ik het leuk vond om iets origineels te geven en dit ook nog zelf te maken! De aankoop van een snijplotter en pers zorgden ervoor dat mijn mogelijkheden bijna eindeloos werden! Vele leuke reacties volgden op de traktaties, cadeautjes voor de juf en zelfbedrukte kleding en heel voorzichtig kwamen de eerste vragen: "zou je ook voor mijn dochter/zoon.....".  Ik merkte dat ik een dienst te leveren had. Al die werkende vaders en moeders, al die kinderen die graag met een leuke traktatie aan willen komen. Mijn bedrijf werd geboren: Nath creates!

Nog steeds maak ik met grote regelmaat traktaties voor hele klassen, nemen de kinderen in de buurt in stijl afscheid van de juf/meester of geven vriendinnen elkaar rompertjes voor pasgeboren babies met de gekste teksten erop! Ik ontwerp en produceer vrolijk door en geniet daarvan!

Nog steeds vind ik het op maat ontwerpen en maken van producten het leukste dus heb je een gek idee of wil je iets wat je niet in de webwinkel kunt vinden? Neem dan contact met me op! Ik hoop van je te horen en wens je een fijne shopervaring toe op www.nathcreates.nl!

Groetjes,

Nathalie

© 2016 - 2021 Nath creates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel