• Hoe kan ik betalen?

Je kunt vooraf betalen, bij afhalen van de bestelling of achteraf onder rembours. 

  1. De meest gebruikte methode voor het afrekenen van internetaankopen is tegenwoordig Ideal (of Bancontact voor België). 
  2. Wil je liever niet via Ideal betalen? Dan kun je ervoor kiezen om het bedrag van tevoren over te maken. In dat geval krijg je een bevestigingsmail waar mijn rekeningnummer in vermeld staat.
  3. Via Paypal? Ook dat is mogelijk! Er wordt een toeslag berekend van 3% over je bestelde goederen.
  4. Achteraf betalen? Ook dit is mogelijk door te kiezen voor een rembours zending. Extra kosten hiervoor zijn €13,- ongeacht de bestelwaarde. Je betaalt dan de complete bestelling rechtstreeks aan de postbode van post NL wanneer je je bestelling ontvangt!
  5. Kom je de bestelling ophalen? Gezellig! Je kunt bij mij ter plekke contant betalen maar ook (contactloos) via de pin! Als je dat prettig vindt mag je ook de bestelling via Ideal betalen in de webwinkel en hem bij mij afhalen. 

Voor de methodes 1 t/m 3 heb ik de hulp ingeschakeld van internetkassa Mollie. Na bevestiging van je bestelling word je doorgeleid naar de veilige betaalomgeving van Mollie die je betaling gaat verwerken. Daarna kom je gezellig bij me terug en krijg je de bevestiging dat je betaling goed is gegaan. 

© 2016 - 2021 Nath creates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel