Nath creates, gevestigd aan het Bleekveld 24 7772 PW Hardenberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.nathcreates.nl

Het Bleekveld 24

7772 PW Hardenberg

06-10661022

Nathalie van der Veen is de Functionaris Gegevensbescherming van Nath creates, zij is te bereiken via info@nathcreates.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk

Nath creates verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer (niet verplicht)

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch (niet verplicht)

- Locatiegegevens

- Gegevens over jouw activiteiten op mijn website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat Ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via info@nathcreates.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Nath creates verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling 

- Verzenden van een nieuwsbrief en/of reclamefolder (alleen als je je actief inschrijft)

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van mijn producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken (niet verplicht bij een bestelling)

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Nath creates analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

- Nath creates verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (alleen in uitzonderlijke gevallen en na jouw toestemming). 

- Het plaatsen van een review. Reviews plaatsen kan je altijd zelf doen, Webwinkelkeur verzorgt dit voor mij. Ook kun je worden uitgenodigd voor het geven van een review, dit geef ik habdmatig aan door je voornaam en mailadres door te geven aan webwinkelkeur.. Wil je niet meewerken aan het plaatsen van een review? Geef dit dan even bij je bestelling aan dan worden jouw gegevens niet gedeeld met webwinkelkeur.

Wie verwerkt de gegevens voor mij?

WebwinkelKeur:

Ik verzamel reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met mij, zodat ik de review aan jouw bestelling kan koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat ik je uitnodig om een review achter te laten deel ik jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben ik aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Google:

Ik maak gebruik van Google Analytics-cookies. Dit doet ik om de winkelervaring te kunnen optimaliseren en om goed in te kunnen spelen op de ervaringen van mijn website bezoekers. Ik heb daarvoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. De instellingen van Google Analytics zijn in mijn geval kritisch bekeken. Zo heb ik het laatste octet (cijferreeks) van het IP-adres gemaskerd. Google heeft dus geen toegang tot jouw volledige IP-adres. Jouw gegevens worden niet gebruikt door de andere diensten van Google. Je locaties en voorkeuren worden niet opgeslagen of doorgegeven aan andere doeleinden dan mijn eigen account bij Google Analytics. Ik maak geen gebruik van deze andere diensten zoals Google Adwords. Je krijgt dus van mij geen aanbiedingen te zien naar aanleiding van jouw bezoek aan mijn site.

Laposta:

Ik gebruik de site Laposta voor het versturen van mijn inspiratieblogs. Wanneer jij je inschrijft voor het inspiratieblog krijgen zij toegang tot jouw naam (jij kest zelf of dit voor-, achternaam of beide is) en je emailadres. Ik stuur gemiddeld 4 keer per jaar een inspiratieblog en af en toe nog wat informatie over de webwinkel (zoals een aanbieding). Bij elke blog die jij ontvangt vind je onderaan de mogelijkheid om je weer uit te schrijven. Dit gaat per direct in en je gegevens worden dan ook direct verwijderd uit de database van Laposta. Jouw aanmedling komt ook binnen bij de webinkel, hier verwijder ik direct jouw gegevens uit de database. Wil je op een ander moment uitgeschreven worden? Dit is geen probleem, laat het mij even weten via info@nathcreates.nl, dan regel ik dat direct voor je! Ook met Laposta heb ik een verwerkersovereenkomst gesloten.

Geautomatiseerde besluitvorming

In mijn webwinkel maak ik alleen gebruik van Google Analytics. Ik krijg zo inzicht in welke pagina's bekeken worden, of het betaalproces soepel verloopt, of ik ergens iets kan verbeteren en vanuit welke gebieden mensen mijn site bezoeken. Ik kan ook zien op welk apparaat mensen zitten en wanneer ze de webshop weer verlaten. Hier worden geen persoonsgegevens aan gekoppeld. Ik gebruik Google Analaytics om mijn processen te verbeteren en om een optimale winkelervaring te creeëren. Smartsupp verzorgt chatsessies met mij. Ik kan via hun server zien of er bezoekers op de site zitten, waar ze ongeveer vandaan komen en of ze vaker op de website hebben gekeken of een chatsessie zijn gestart. Ik start nooit zonder jouw toestemming een chatsessie, hier kies jij bewust voor. Ik gebruik Smartsupp om mijn klanten de gelegenheid te geven direct contact met me te zoeken. Chatsessies worden niet opgeslagen. Op mijn site vind je geen andere tokens, ook niet van Facebook. Wanneer je mijn site bezoekt wordt je achteraf niet vanuit Nath creates weer aanbiedingen gedaan. Je krijgt ook geen mailtjes met aanbiedingen die refereren aan je surfgedrag, ik heb geen inzicht in deze gegevens.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Nath creates bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wanneer de zending verzonden is staat de order onder het kopje afgehandeld op een veilige server waar ze 2 jaar blijven staan. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit ergens anders opgeslagen of gebruikt. Je kan nog een mail ontvangen van webwinkelkeur om een beoordeling te geven maar je mag zelf beslissen of je deze invult (ik hoop natuurlijk van wel!) Je krijgt verder geen mails meer van mij tenzij je dit natuurlijk zelf graag wilt. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Nath creates verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Anderen hebben niets met jouw gegevens te maken, punt uit. Ik ben daar heel helder in. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Nath creates blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

Nath creates gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nath creates en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@nathcreates.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Nath creates wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Nath creates neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met mij via info@nathcreates.nl

Laatste gewijzigde versie van dit bestand: 16-04-2018

© 2016 - 2020 Nath creates | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook hier vind je cookies om te zorgen voor optimaal winkelplezier! Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je mij toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je mij hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om de content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Ik word graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruik ik de review functie van het keurmerk. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.